Wielstelwissel bij huifwagon

Een Duitse spoorwegoperator was in Gent met een huifwagon aangekomen waarvan de wielstellen gebreken vertoonden  en kon bijgevolg niet meer verder rijden. Daarom contacteerde deze RSN voor een wielstelwissel. Op die manier ging geen kostbare tijd verloren en werden bijkomende kosten vermeden.

Door de vorm en lengte van de wagon konden we deze niet op de klassieke manier lichten, Bovendien mocht de wagon totaal niet meer verplaatst worden. Een speciaal geval dus, maar bij RSN doen we niets liever!

We kwamen ter plekke met onze vrachtwagen met nieuwe wielstellen en lichtten de wagon ter plekke met 8 elektrische hefbokken met vijzels. Alle defecte wielstellen werden vervangen zodat de wagon nadien weer vrijgegeven kon worden.

We keep your trains rolling!

RSN voldoet aan diverse Europese en nationale regelgevingen. Onze opdrachtgevers vinden bij ons alle kennis, kunde en materialen onder één dak. We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in de spoorwegwereld. We nemen elke uitdaging aan en werken zeer oplossingsgericht. Flexibiliteit is onze grootste troef!