Wij schouwen en begeleiden de rangeringen van alle types goederentreinen

Uw goederentrein moet zo kostenefficiënt mogelijk rijden. Daarvoor dienen treinsets vlot en betrouwbaar samengesteld te worden, waarna deze veilig en ongestoord met hun lading tot hun eindbestemming getransporteerd kunnen worden.  

Wij zorgen voor de nodige mensen die uw treinbestuurders bij het rangeerwerk assisteren, voeren de schouwing van wagons en lading uit en garanderen een efficiënte en betrouwbare werking ter plaatse. 

Rangeringen

Onze medewerkers helpen bij al uw rangeringen zoals het leveren en ophalen van wagons, het samenstellen van goederentreinen en het uitzetten van afgekeurde wagons. Waar nodig wordt een beperkte technische schouwing uitgevoerd alsook assistentie verleend bij het uitvoeren van een remproef. 

 

 

Schouwingen

Uw goederentrein mag geen gebreken vertonen die de veiligheid in gevaar kunnen brengen. Onze schouwers doen een technische keuring van uw trein, zowel bij aankomst als bij vertrek. We gaan nauwgezet na of de wagons voldoen aan de veiligheidsnormen, controleren de lading en kijken of er beschadigingen of afwijkingen zijn die een veilig transport in het gedrang brengen. 

Onze mensen genoten een opleiding als rangeerder of schouwer en zijn erkend door de spoorwegonderneming. Zij werken zeer flexibel en spreken de Nederlandse taal. Zij zijn medisch en psychologisch gekeurd en worden jaarlijks geëvalueerd en bijgeschoold. 

Heeft u een vraag of  project?