Verschepen van treinstellen

Een buitenlandse exporteur contacteerde ons met de vraag of RSN de nodige voorbereidingen kon treffen om passagierstreinstellen in een boot te hijsen. De treinstellen kwamen per spoor aan in de haven van Antwerpen en moesten verscheept worden naar Canada.

Een kolfje naar de hand van RSN! Eerst en vooral moesten de remmagneten vanonder de treinstellen gehaald worden zodat de treinstellen zonder obstakels in het schip gepositioneerd konden worden.  Eveneens diende het totaalgewicht van de wagons gewogen te worden. Het team van RSN bracht hefbokken ter plaatste voor het demonteren van de magneten en schoof een weegsysteem onder de treinstellen. Elk treinstel woog 32 ton. Nadat alles klaar gemaakt was voor transport werden ze met behulp van een grote havenkraan in het schip gehesen.

 

We keep your trains rolling!

RSN voldoet aan diverse Europese en nationale regelgevingen. Onze opdrachtgevers vinden bij ons alle kennis, kunde en materialen onder één dak. We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in de spoorwegwereld. We nemen elke uitdaging aan en werken zeer oplossingsgericht. Flexibiliteit is onze grootste troef!