Verplaatsen van lading

Een Belgische spoorwegoperator contacteerde ons in verband met een beladen wagon waar een defect werd vastgesteld. De lading moest overgeladen worden op een andere wagon.

De defecte wagon was geladen met stalen rollen van 30 ton. Het RSN-team kwam ter plekke, de klant bracht een reservewagon tot tegen de defecte wagon. Op twee uren tijd was de lading met behulp van een hydraulische kraan overgeladen, nadien werden de nodige onderdelen voor de defecte wagen besteld en vervangen.

Voor de dezelfde spoorwegoperator werden in Montzen (drielandenpunt België/Nederland/Duitsland) de beschadigde wielstellen van een containerdraagwagon vervangen. Met behulp van onze vrachtwagen met hydraulische kraan werden nieuwe wielstellen ter plaatse gebracht. De lading (40ft container) werd van de wagon gelicht, de defecte wielstellen werden vervangen en de container werd nadien terug op de wagon geplaatst.  

We keep your trains rolling!

RSN voldoet aan diverse Europese en nationale regelgevingen. Onze opdrachtgevers vinden bij ons alle kennis, kunde en materialen onder één dak. We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in de spoorwegwereld. We nemen elke uitdaging aan en werken zeer oplossingsgericht. Flexibiliteit is onze grootste troef!