RSN pakt uit met on-site rangeerdiensten

RSN pakt uit met een nieuwe dienstverlening voor haar klanten. U kan vanaf deze zomer bij ons terecht voor volledig geïntegreerde rangeerdiensten op uw bedrijventerrein. We leveren niet alleen rangeerlocomotieven, maar dit ook met gekwalificeerde rangeerbestuurders. Zij nemen het dagelijkse beheer van uw spoorwegactiviteiten (tijdelijk) over, zodat u zich kan concentreren op uw corebusiness.

On-site rangeerdiensten zijn rangeerdiensten voor bedrijven die beschikken over spoorwagons die binnen hun faciliteit moeten worden verplaatst, maar die niet afhankelijk willen zijn van de spoorwegonderneming waarmee zij worden bediend.

Voordelen van on-site rangeerdiensten door RSN zijn o.a. 

  • een verhoogde veiligheid: wij beschikken over heel wat expertise en certificaten, en trainen onze mensen conform de geldende regels.
  • dalende operationele kosten: een rangeerloc met onze rangeerbestuurder is goedkoper
  • verhoogde productie & efficiëntie van uw plant: omdat u zich kan concentreren op uw core business en wij u ontzorgen op vlak van uw spoorbehoeften

Onze eerste ‘nieuwe’ rangeerloc ‘Tulu’ wordt deze zomer, samen met een van onze rangeerbestuurders, tijdelijk ingezet op een fabrieksterrein in Balen. Hier zal hij instaan voor de dagelijkse lossing van een set goederenwagons van in totaal 3.000 T. Binnenkort beschikken we over nog 4 extra rangeerlocs.

Deze nieuwe dienstverlening past perfect binnen onze expertise en speelt in op de steeds groeiende behoefte aan rangeerdiensten on-site. Daarnaast kunnen we onze nieuwe klanten ook van dienst zijn met onderhoud en herstellingen aan hun wagons of locs. In onze wielstelwerkplaats kunnen we wielstellen snel en efficiënt onderhouden.

Graag meer informatie? Contacteer ons!