Opnieuw isoleren van ketelwagons

Opnieuw isoleren van ketelwagons

Soms geraken de isolatieplaten op een ketelwagon door geweldschade of een ongeval beschadigd. Ook deze herstelling of vervanging is een kolfje naar de hand van RSN. Meestal wordt de beschadigde wagon, voorzien van de nodige afkeuretiketten, door de spoorwegonderneming naar onze werkplaats gebracht, waar onze techniekers beschadigde platen en blindnieten van de ketelwagon vervangen.

Ingrepen kunnen zijn:

- beschadigde bekleding verwijderen
- nieuwe bekledingsplaat aanbrengen
- isoleren van wagon
...

 

Onze sporen verdiend

RSN biedt een waaier aan flexibele onderhoudsdiensten om uw vloot (locomotieven en goederenwagons) operationeel te houden. Zo kan u zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Zoals elk bedrijf in de spoorwegindustrie voldoet RSN aan diverse Europese en nationale regelgevingen. De kwaliteit wordt geborgd door uitvoering een systeem van eindcontroles, spotchecks en werkuitvoeringscontroles. Onze mensen worden voortdurend bijgeschoold via diverse werkplek gebonden of functie gerelateerde opleidingen.

Jaarlijks voeren we meer dan 10.000 herstellingen uit aan wagons. We nemen elke uitdaging aan en werken zeer oplossingsgericht. Met bijna 20 jaar ervaring brengen we uw goederentrein snel weer aan het rollen! 

Onze grootste troef? We gaan prat op onze flexibiliteit!